Referenties

De STM-scan heeft mij zeer positief verrast. De gesprekken die ik hierover met Tineke heb gevoerd, waren erg interessant en er zijn een aantal inzichten uit naar voren gekomen die ik niet snel zal vergeten! Persoonlijkheidseigenschappen die ik wellicht in mijn onderbuik wel eens had gevoeld, maar nog nooit zo zwart-wit en uitgesproken op papier had zien staan. Door de gesprekken rondom de test kon ik mezelf en mijn eigen handelen en denken al veel beter plaatsen en het hielp erg in het nadenken over de te maken keuzes en afwegingen rondom mijn loopbaan.
Door het traject heb ik ook een veel beter idee hoe ik stress te lijf kan gaan. Ik heb door de reflectieverslagen en het huiswerk dat ik soms voor de coaching moest doen echt ervaren hoe chaotisch en druk mijn week soms voelde. En hoe ik mezelf daardoor belemmerde. Ik heb nu een aantal goede handvatten die mijn hoofd een stuk leger en mijn werk leuker maken.
Ik ben heel blij met deze ervaring en mijn keuze om via deze weg in mezelf te investeren. Een investering die zich tot nu toe al heeft uitbetaald in waardevolle inzichten en rust. En een beeld van waar ik de komende tijd nog gericht mee aan de slag kan”.
Lotte Dietz

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

Tineke voelde goed aan hoeveel begeleiding ik nodig had. Zij gaf me precies genoeg aanwijzingen en ideeën waarmee ik verder kon, maar wel dat ik het proces zelf zo kon invullen als ik wilde. Daarnaast vind ik haar enthousiasme heel fijn, dat gaf mij na een sessie (en eigenlijk ook na bemoedigende woorden in een mail) energie om ermee aan de slag te gaan. Daarnaast vond ik het bijzonder dat ik het idee had dat zij heel snel doorhad hoe ik in elkaar steek, wat handig was voor het focussen op de juiste eigenschappen voor het vinden van een bijpassende baan. Tot slot nog een praktisch dingetje, fijn dat er op jouw locatie genoeg ruimte was om voldoende afstand te houden, zodat ondanks corona de sessies toch in het echt plaats konden vinden.
Tjamke Beunke

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

Ik zou Tineke zeker aanraden, vooral de gestructureerde manier van werken en de duidelijke verwachtingen die worden geschetst voor de start van het traject. Alle uitwerkingen als voorbereiding, maar ook de oefeningen tijdens het traject zijn erg leuk en enthousiasmeerden mij nog meer. Tineke denkt fijn mee en is ook eerlijk in haar kijk op jouw carrière perspectief. Dit werkte voor mij erg prettig, omdat ik over sommige punten nog niet zo zeer had nagedacht. Kortom, de samenwerking en begeleiding waren erg leuk en het heeft mij absoluut gebracht tot het gestelde doel voorafgaand aan het traject.
Britt van der Moolen

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

“Ik had een goede klik met Tineke. En dat is denk ik het belangrijkst, dat je je op je gemak voelt. Tineke kan erg goed luisteren en ik kreeg het gevoel dat ze helemaal begreep waar ik mee zat. Daarnaast vond ik de coach sessies erg prettig en het heeft heel goed voor mij gewerkt. Ik heb voor mijn gevoel echt een bewuste keuze gemaakt voor een andere organisatie, en niet zomaar iets gekozen omdat het langs kwam en me wel leuk leek. Dus ik ben erg positief, zowel over Tineke als de coach sessies!”
Wies Hilbrink

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

         .

“Ik wilde erachter komen wat ik nu echt wil in mijn leven. Het ontwikkelprogramma en de test gaven mij enorm veel inzichten in mijzelf en mijn levenskeuzes. Daarnaast heb ik enorm fijne gesprekken gehad. Hoe ik zou moeten reageren op bepaalde situaties en hoe ik erachter kom wat ik dan kan doen. En dan niet letterlijk, maar meer hoe ik er zelf achter kom.
Ik zou deze coach zeker aanbevelen. Naast dat Tineke gewoon een geweldig mens is, is ze ook nog enorm kundig in wat ze doet. Ze heeft enorm veel geduld en denkt oprecht met je mee op alle vlakken. Ze is erg behulpzaam en weet echt waar ze over praat.
De adviezen en kennis die ik heb gekregen/ opgedaan zal ik voor de rest van mijn leven met mij mee dragen. Ik zal ook serieus een momentje in de maand inplannen om de documenten en gesprekken weer terug te lezen”.
Marc van Weeren

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

“Deze coach kan ik absoluut aanraden. Tineke kan zich erg goed verplaatsen in het perspectief van een ander en heeft de capaciteit om op een subtiele/niet veroordelende manier streng te zijn. Ze leert je op subtiele wijze hoe je zwakke eigenschappen buitenspel gezet kunnen worden/insignificant worden, als je je sterke eigenschappen op de juiste manier ingezet worden. Tineke is een hele prettige vrouw in de omgang en heeft een hoop gevarieerde levenservaring op carrière gebied en bezit natuurlijke mensenkennis. Ik had na elk gesprek weer hernieuwde energie om mijn problemen aan te kunnen pakken”.
Harm Hulshof

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

Mijn verwachtingen vooraf waren dat ik hoopte samen met Tineke een duidelijke stip op de horizon te zetten. Ik had veel losse ideeën in mijn hoofd en brede interesses en was erg benieuwd of ik nog een Master zou moeten doen of een andere opleiding moest volgen. Het ontwikkelprogramma heeft mij een duidelijk overzicht gebracht en goede tips hoe ik nu verder kan met mijn loopbaan. Samen met Tineke heb ik een concreet plan opgesteld, dat ik met mijn manager besproken heb. Ik kan Tineke van harte aanbevelen. Ze luistert goed naar je behoeftes en stelt goede vragen waardoor je altijd bij de kern komt. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren en zal het aan iedereen aanraden.
Sophie Haafkes

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

Mijn doelen waren o.a. gedisciplineerder worden, beter kunnen plannen en mijzelf daaraan houden. Het resultaat is dat ik weer sport, meer regelmaat in mijn leven heb en 20 studiepunten in 2/3 maanden tijd haalde. Dit is relatief heel erg veel voor mij. Ik ben erg positief over de coachgesprekken omdat het mij erg heeft geholpen en Tineke een coach is die heel erg open staat en makkelijk mee te praten is. Ik heb van veel mensen complimenten gekregen dat ik een stuk vrolijker in het leven sta en positiever ben en meer aanwezig”.
Matthijs de Vos

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

“Eén van mijn doelen was om mijn werk beter los te kunnen laten. Als ik thuis ben gaat mijn werk vaak gewoon door, in mijn hoofd of ook door ’s avonds door te gaan. Het lukt mij nu om wat dingen beter buiten de deur te houden. Ook kan ik mij beter afsluiten van werk. Periodes van drukte zijn er altijd, maar ik kan beter de balans vinden.
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op een heel leerzaam coachingstraject. Ik kan Tineke zeker aanbevelen. Zij weet heel snel te benoemen waar de ‘pijnpunten’ liggen om aan te werken en hoe dat te doen. Tineke is een heel fijne en enthousiaste coach. Ik heb veel tips gekregen die ik als naslagwerk bij me houd en deze zeker regelmatig ga doornemen om ervoor te zorgen dat mijn stijgende ontwikkellijn continueert. Ook als ik in de toekomst weer coaching nodig zou hebben op andere vlakken of wellicht wat ondersteuning nodig heb voor zaken die wij besproken hebben, weet ik haar zeker weer te vinden”.
Corine Putker

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

“Mijn verwachtingen waren in eerste instantie dat het ontwikkelprogramma mij via een test zou aantonen  welke baan mij op het lijf geschreven was. Ik wist niet zeker wat ik precies wilde en wat er precies was. Mijn doel was dan ook om een goed beeld van mezelf te krijgen en een baan te vinden die goed bij dit beeld past. De test en de gesprekken eromheen gaven mij uiteindelijk een heel goed beeld wie ik ben en wat mijn sterke en zwakke punten zijn. Hierdoor wist ik voor mezelf uiteindelijk ook dat ik in de financiële hoek goed zat. Dit was een belangrijke stap. Op sollicitatiegebied had ik ook veel aan het programma. Ik wist beter wat ik kon verwachten en kreeg bruikbare tips die goed op mijn persoonlijkheid inspeelden. Ook ben ik bewuster bezig geweest met wat ik zelf wilde en wat ik in een baan zocht en ging ik aan de slag met hoe ik hier zou komen. Ik heb het ontwikkeltraject als zeer prettig beschouwd en beveel Tineke absoluut aan als coach. We zijn op een zeer professionele manier aan de slag gegaan. Tineke weet de juiste vragen te stellen om dingen boven tafel te krijgen. Ook snapt ze dingen heel goed die ik moeilijk te verwoorden vind. Ik vind haar een fijne gesprekspartner. Al met al ben ik positief over Tineke als coach”.
Ewout Schikker

CYP_logo_2017_donkere_achtergrond

“De gesprekken met Tineke heb ik als erg prettig en opbouwend ervaren. Ze heeft een praktische maar ook persoonlijke aanpak, waarbij alle aspecten van loopbaan coaching voorbij komen. Waardoor ik op een hele natuurlijke manier erachter ben gekomen wat ik zoek in een baan en hoe dat te realiseren”.
Sabina van Kralingen

Facebook
LinkedIn