Assessment

Young Professionals

Wanneer je doet wat raakt en wat je interesse heeft, geeft dit niet alleen energie, het levert ook de beste prestatie op. Maar wat als je geen zicht hebt op je talenten? En je werkplezier ver te zoeken is? Dan is de talententest, ook wel assessment interessant voor jou.

Talententest

Het assessment waarmee Coaching Young Professionals werkt is de zogenaamde STM®-scan. Het is een degelijke, betrouwbare talententest die zowel persoonlijkheidseigenschappen als persoonlijke waarden onderzoekt. Het voordeel boven andere assessments is dat er op basis van de digitale testuitslagen een uitgebreid gesprek volgt van circa 2 uur, waardoor het testresultaat een dubbele toetsing kent.

Testrapport

De STM-scan® kijkt welk gedrag er mogelijk is op basis van de talenten die je in huis hebt. Het testresultaat is dan ook niet een kwestie van goed of slecht; het is zoals het is en laat zien waarin jij uniek bent.

Coaching Young Professionals hecht minder waarde aan een intelligentietest, maar als je daaraan behoefte hebt kan dit worden meegenomen.

Het totaalbeeld wordt vastgelegd in een testrapport en toegevoegd aan de testuitslagen. Hierdoor kun je thuis alles nog eens rustig nalezen.

 

Vragen? Interesse? Bel of mail gerust.