Over CYP

Tineke Loonstra-Weijland

Wie ben ik?
Een buitenmens en levensgenieter, die diepgang zoekt in gesprekken en houdt van hardlopen, film, moderne kunst en literatuur. Gezin en goede vrienden. Vrolijk, respectvol en integer.
De échte voldoening in mijn leven: al mijn kennis, kunde en (bedrijfs-) ervaring inzetten voor mensen die nog aan het begin staan van hun professionele ontwikkeling. Graag geef ik young professionals dat ene zetje in de juiste richting om te doen wat raakt in hun loopbaan. Mijn missie hierbij is om privé en werk samen te laten vallen met wie je werkelijk bent en wat je kunt.
Naast mijn eigen coachingsbedrijf werk ik aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Coaching Young Professionals

Met welk idee opgericht?
Dit bleek een natuurlijk proces. Jarenlang werkte ik met veel plezier als marketingcommunicatie manager bij AKZO Nobel. Mijn enthousiasme wilde ik overdragen op anderen. Eerst als docent, later ook als stagebegeleider, mentor, studieloopbaanbegeleider op een hogeschool. Ik raakte er steeds meer van overtuigd dat je professionele ontwikkeling niet los kunt zien van persoonlijke ontwikkeling. Na een 2 jarige post HBO opleiding tot Master Coach startte ik mijn eigen bedrijf, gericht op twintigers en dertigers en hun werkgevers. Dat is nu alweer 10 jaar geleden.
Inmiddels richt ik mij naast loopbaanbegeleiding ook op burn-out preventie en herstel, omdat het steeds lastiger wordt een goede werk/ privé balans te vinden. Sinds 2012 ben ik gecertificeerd om assessments af te nemen.
Mijn werkwijze is resultaatgericht en praktisch. Altijd vanuit de context van de organisatie en/of wat de markt vraagt. Ik kijk naar wat werkt; oplossingsgericht.

Master Coach

  • Tweejarige Post HBO opleiding tot Master-Coach (Europees Instituut van de Baak)
  • Werkstress, burn-out en overspanning (RINO Nascholing en opleiding GGZ)
  • Gecertificeerd STM-scan© Coach en Assessor, FlowPeople
  • Studieloopbaan Coaching, CTO & Counseling
  • Coaching in het onderwijs, Competentie Ontwikkeling en Teamcoaching, School voor Coaching
  • Train de trainer, MEC
    LinkedIn

Erkend Coach

Erkend Coach, Stichting Registratie (ST!R) voor professioneel begeleiders
Gecertificeerd STM-scan® assessor, Grow Talent

Aangesloten bij

Flowpeople, gericht op talent en cultuurontwikkeling in organisaties
Grow Talent, STM-scan® licentie en certificering
LOC, Landelijke organisatie voor Coaching in het Onderwijs

 

Vragen? Interesse? Bel of mail gerust.